pengalaman bersalin

Pengalaman Bersalin Anak Pertama

Sambil pangku anak, sambil karang cerita pengalaman bersalinku. Alhamdulillah tak sangka dah jadi mak-mak ni. Ada yang tanya apa perasaan dah jadi ibu? Macam mana masa bersalin? Normal ke czer?…

5 resepi kek mudah

5 Resepi Kek Mudah

Jom kami kongsikan 5 Resepi Kek yang mudah dibuat tapi sedap nyum nyum.  Jangan lupa bookmark atau share post ni untuk rujukan masa boring-boring kat rumah. 1. Resepi Kek Coklat Puding…

lazz susu kambing

Lazz Susu Kambing

Sejak akhir-akhir ni banyak jenama susu kambing yang mula menjadi minuman harian kita. Kalau dulu, di pasaraya produk susu lembu saja yang banyak kann.. Alhamdulillah sekarang susu kambing minuman sunah…

puding-trifle-3

Resepi Puding Trifle

Sekarang musim puasa dan menghampiri kita ke musim rayaaa.. Salah satu juadah yang tak kira masa kita boleh hidangkan pada keluarga atau tetamu ialah puding trifle ni kann.. mudah dan…

tanda awal kehamilan

5 Tanda Awal Kehamilan

Tanda awal kehamilan macam mana nak tahu ye kalau betul kita pregnant atau kita tak pregnant?  Tapi mestilah kita nak yang positif kann..Haa ikut pengalaman orang lain berbeza-beza.. So macam…

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
Penaja Hasyanaurah