Buffet Ramadhan Putrajaya

Makanan – Buffet Ramadhan Putrajaya

  Bersempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) memperkenalkan promosi Berbuka Puasa iaitu ” Buffet Ramadhan 2014 ” yang bertemakan ” Hidangan Tradisi Warisan Budaya “. Buat julung…

Kesihatan - Kepentingan Menjaga Kesihatan

Kesihatan – Kepentingan Menjaga Kesihatan

Artikel ini menerangkan kepentingan menjaga kesihatan dalam kehidupan seharian. Gaya hidup sihat merupakan suatu amalan kehidupan yang membina dimana ia dapat membawa kesan yang positif kepada seseorang individu , institusi keluarga…

Ephyra Treasure Hunt 2014

Ephyra-EphyraTreasure Hunt 2014

Assalamualaikum.. Alhamdulillah pengalaman baru lagi bila dapat join treasure hunt ni. Sebenarnya join treasure hunt ni pon sebab yang lain ajak. Biasala HN pantang diajak, semua nak join.. hohoo.. 24…

PRE-ORDER Kuih Raya 2014

Assalamualaikum. Alhamdulillah tahun ni banyak projek-projek yang HN nak buat. Al-maklum suri rumah takde tangga, haha. Awal tahun ni penuh jadual dengan projek jalan-jalan je. Jodohku dengan travel begitu kuat,…

Pengembaraan di Bumi Tuhan

Pengembaraan di Bumi Tuhan

Assalamualaikum. Sejak pulang dari Umrah 2012 tu, HN kerap kali dapat rezeki berjalan. Agaknya ada kot masa duduk depan kaabah lepak2 tengok kaabah terus berdenting hati nak berjalan serata dunia….

PGRpdiBpZD0iaGFsYWxhZF9jb21wYW5pb25fYWRfZGl2X0VZVkFIZlQ4Qi13UExrTEZPS3RyRzdFNGdtUT1kaGJkc2xqaGJkRGpUY2h2TlRBMyIgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6IG5vbmU7Ij4gPHNjcmlwdCBpZD0id2lkZ2V0X2xpYl9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cuaGFsYWwuYWQvYXNzZXRzL2phdmFzY3JpcHRzL3B1Ymxpc2hlci93aWRnZXRzL2hhZF93aWRnZXRfbGliLmpzIiBhc3luYz48L3NjcmlwdD4gPHNjcmlwdCBpZD0id2lkZ2V0X2Zvcm1hdHRlcl9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHR5cGU9InRleHQvamF2YXNjcmlwdCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy5oYWxhbC5hZC9hc3NldHMvamF2YXNjcmlwdHMvcHVibGlzaGVyL3dpZGdldHMvd2lkZ2V0XzMwMF8yNTAuanMiIGFzeW5jPjwvc2NyaXB0PiA8aWZyYW1lIGlkPSJoYWxhbGFkX2Fkc19mcmFtZV9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5IDogYmxvY2sgOyIgbmFtZT0iaGFsYWxhZF9hZHNfZnJhbWUiIHRhcmdldC1kb21haW49Imh0dHBzOi8vd3d3LmhhbGFsLmFkIiB3aWR0aD0iMCIgaGVpZ2h0PSIwIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgbWFyZ2lud2lkdGg9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMCIgdnNwYWNlPSIwIiBoc3BhY2U9IjAiIGFsbG93dHJhbnNwYXJlbmN5PSJ0cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiPiA8L2lmcmFtZT4gPHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmhhbGFsLmFkL2dldFdpZGdldEJvb3RzdHJhcD93aWRnZXRUb2tlbj1FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIGFzeW5jPjwvc2NyaXB0PiA8L2Rpdj4=
Penaja Hasyanaurah