Masakan Melayu ala English Style di Flora Kafe,AmpWalk

Assalamualaikum.. Alhamdulillah 2nd time pegi menyelit dengan geng blogger yang sengal2 review makanan bersama..besttt sebab slalu mereka2 ni byk membebel dlm whatsapp je..hikss.. Tempat yang cantik ala2 english style tp…

15 PERKARA YANG BEST DI PANTAI TIMUR

Assalamualaikum.. Alhamdulillah pergi dan balek dengan selamatnya.. percutian yang agak berlainan sedikit kali ni sebab pegi dengan kawan2 blogger yg havoc sgt dwang ni..Ai pulak si pemalu miaw miaw senang…

Kebaikan Vitamin E shaklee

Assalamualaikum..hiks..harini genap la 3bulan behabuk..nak tulis je masuk draf biasa la tu kalau da banyak sangat sakit M.. ok kembali pada tajuk diatas..Vitamin E shaklee aku da amalkan hampir 7bulan…

Vitamin Elakkan Senggugut

Bismillah..Salam Maulidur Rasul..Mari berselawat keatas junjungan Nabi S.W.T… اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ “Ya Tuhan kami, selawatkanlah ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarganya.” Assalamualaikum Setiap bulan…

Kelebihan ESP

Bismillah..permudahkan tulisan ku Ya Allah..permurahkan rezeki ku Ya Allah..Amin Assalamualaikum… hari ni mieza nak share tentang kelebihan Energizing Soy Protein..ape tu?? Energizing Soy Protein merupakan protein soya yang mempunyai banyak…

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
Penaja Hasyanaurah