Resepi Durian Crepe Kegemaran Ramai yang sedap

Resepi Durian Crepe Kegemaran Ramai yang sedap

Sekarang ni tengok musim durian balik..yeahhhh boleh buat durian crepe. Durian crepe ni kalau beli yang orang jual tu kadang dapat 3 ketul durian crepe RM10. Kalau sedap tu berbaloi…

resepi mini pavlova yang mudah

Resepi Mini Pavlova yang Mudah

Favourite all the time lagi-lagi mini pavlova ni sekali ngap je kan nak lagi dan lagi dan lagi sekali timbang berat terus naik 2kg tapi nak turun 2kg tu rasa…

Resepi Kuih Koci Pulut Hitam

Resepi Kuih Koci Pulut Hitam yang sedap dan mudah

Sekarang memandangkan ada anak ni yang bertukar-tukar selera dia selalu pening nak masak apa. So kene pelbagaikan menu tengok mana yang dia suka. Petang ni bolehlah buat kuih koci pulut…

Resepi Pancake Gebu untuk breakfast

Resepi Pancake Gebu untuk Breakfast

Hujung minggu ni plan nak berkelah lah..bawa bekal pancake gebu ni sambil sekeliling bunyi air tejun bunyi hutan best jugak kan.. Haishh kene plan gak ni hujung minggu ni. Berkelah…

Resepi Lava Cheesetart meleleh

Resepi Lava Cheesetart meleleh yang sedap dan mudah

Haritu adik buat untuk Live resepi lava cheesetart di Page facebook Seminit Resepi. Kita ni tukang sorak di belakang tabir je. Haha.. Anak dara sorang tu pulak dia dapat makan…

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
Penaja Hasyanaurah