Category Archives: Makanan

Pengalaman Makan Di Ocean Hauz

Pengalaman Makan Di Ocean Hauz

Macam macam trend makan sekarang ni kan. Jadi kalini Hn nak share pengalaman makan di Ocean Hauz, Bangi. Kalau siapa suka seafood heaven haa jangan tak cuba makan dekat Ocean…

5 resepi kek mudah

5 Resepi Kek Mudah

Jom kami kongsikan 5 Resepi Kek yang mudah dibuat tapi sedap nyum nyum.  Jangan lupa bookmark atau share post ni untuk rujukan masa boring-boring kat rumah. 1. Resepi Kek Coklat Puding…

lazz susu kambing

Lazz Susu Kambing

Sejak akhir-akhir ni banyak jenama susu kambing yang mula menjadi minuman harian kita. Kalau dulu, di pasaraya produk susu lembu saja yang banyak kann.. Alhamdulillah sekarang susu kambing minuman sunah…

puding-trifle-3

Resepi Puding Trifle

Sekarang musim puasa dan menghampiri kita ke musim rayaaa.. Salah satu juadah yang tak kira masa kita boleh hidangkan pada keluarga atau tetamu ialah puding trifle ni kann.. mudah dan…

resepi-butter-prawn-7

Resepi Butter Prawn

Bulan puasa ni nampak makanan semua sedappp… Nampak air sejuk pon terliur je, ahakss.. haippp puasa2..hihikss.. Okey harini Hn nak share resepi butter prawn.. terliuq baq hanggg.. :p Resepi Butter…

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
Penaja Hasyanaurah