Category Archives: Kecantikan

Petua kulit licin dengan bahan murah dan semulajadi

Sejak jadi mak-mak ni, hn macam malas sangat dah nak rajinkan pakai produk-produk kecantikan ni tapi selalu google petua kulit licin tapi malas buat. huhuu.. Bila tengok kawan-kawan ada produk…

telekung moden

Telekung Moden Ulfah Umairah

Ada banyak pilihan telekung sebenarnya, tapi kali ni saya nak tunjuk satu konsep telekung moden yang sangat selesa dan moden. Telekung Moden Ulfah Umairah Koleksi Telekung Moden dari Ulfah Umairah ni adalah…

set-kecantikan-shaklee-13

Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee merupakan set yang famous tau. Sampaikan salah satu produk dalam set ni pernah kehabisan stok selama setahun.. Dahsyat sangat pencinta set kecantikan shaklee ni kann.. Set Kecantikan…

Salon Muslimah - Siti Salon Alzahrah-9

Salon Muslimah – Siti Salon Alzahrah

Siti salon alzahrah merupakan salah satu salon kegemaran Hn. Siti salon alzahrah ni merupakan salah satu salon muslimah yang ada di Malaysia ni. Hn rasa tak banyak salon muslimah yang…

Feel Vogue - Bukan Sekadar Make Up

Feel vogue – Bukan sekadar make up

Sekarang orang dah kurang guna dah camera 360 tau sebab kalau pakai feel vogue ni mesti tak perlu dah aplikasi camera 360 tu. Dapat sapu bedak calit lipsbalm sikit pon…

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
Penaja Hasyanaurah