Category Archives: Info

esp-shaklee-soya-halal-untuk-semua-2

ESP Shaklee – Soya HALAL untuk semua

Haa, jangan terkejut bila saya highlightkan tentang ESP Shaklee ni. Rata-rata ramai takut minum soya sebab kene kanser lah mandul lah.. macam2 cerita rupanya yang menyebabkan ramai yang tak amalkan…

Petua kulit licin dengan bahan murah dan semulajadi

Sejak jadi mak-mak ni, hn macam malas sangat dah nak rajinkan pakai produk-produk kecantikan ni tapi selalu google petua kulit licin tapi malas buat. huhuu.. Bila tengok kawan-kawan ada produk…

shaklee-omega-guard-1

Shaklee – Omega Guard

Selepas bersalinkan aisyah, rasa memang perlu sangat-sangat hn ni telan Omega Guard banyak-banyak. hehe.. Biasa lah banyak urat terputus bertambah pulak lemak-lemak di badan.. haha.. Ok apa kaitan pelupa dan…

property pulau pinang

Beli Property di Pulau Pinang – Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan

Pulau Pinang atau ” Mutiara Timur ” ini merupakan tempat yang terbaik untuk anda mempertimbangkan membeli hartanah. Terdapat banyak laman web , seperti Property Guru yang boleh bantu anda mencari properti/hartanah di…

10 cara membesarkan anak yang gembira

10 Cara Membesarkan Anak Yang Gembira

Adakah anak saya membesar dengan gembira? Itu antara persoalan besar bagi saya yang baru menjadi bapa untuk anak yang hampir berumur 4 bulan. Sudah tentu bagi seorang bapa muda atau…

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
Penaja Hasyanaurah