Author Archives: Nurramizah Fadzil

5 Petua Mudah Hilangkan Kulit Muka Jenis Berminyak-3

5 Petua Mudah Hilangkan Kulit Muka Jenis Berminyak

Petua Mudah Hilangkan Kulit Muka Berminyak Selalu bila kulit muka berminyak ni banyak terdedah dengan persekitaran luar kan. Dengan panas teriknya memang boleh buat muka kita tak selesa. Macam hn…

Resepi Kek Coklat Berhantu Sedap Seminit Resepi

Resepi Mudah Kek Coklat Cheese Berhantu Yang Sedap

Wah tak sangka viral juga kek coklat berhantu ni di facebook. Mestilah ramai peminat kek coklat yang share kan lagi2 boleh buat makan-makan untuk seisi keluarga. Tapi jangan selalu lah…

Resepi Laksa Kegemaran Yang Mudah Dan Senang

Antara makanan kesukaan mestilah resepi laksa. Kalau malas nak buat tunggu je lah bila ada pasar malam dekat putrajaya tu. Boleh tahan juga gerai pakchin laksa kalau rajin gi pasar…

Resepi Roti Jala dan Cara Membuat Roti Jala bersama Kari Ayam

Resepi Roti Jala dan Cara Membuat Roti Jala bersama Kari Ayam

Bila dah menuju hujung tahun ni hujan pon mula kerap kan. Bila dapat makan roti jala bersama kari ayam panas-panas masa musim hujan ni sedapnya kan pekena pula dengan kopi…

Resepi Original Cake Viral Yang Memang Sedap Dari Kedai

Baru-baru ni kecoh kan pasal satu kedai nama Original Cake  yang baru buka ni. Katanya dari taiwan dan halal tapi hn ragu-ragu la bila pergi tengok kat ioi city mall…

PGRpdiBpZD0iaGFsYWxhZF9jb21wYW5pb25fYWRfZGl2X0VZVkFIZlQ4Qi13UExrTEZPS3RyRzdFNGdtUT1kaGJkc2xqaGJkRGpUY2h2TlRBMyIgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6IG5vbmU7Ij4gPHNjcmlwdCBpZD0id2lkZ2V0X2xpYl9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cuaGFsYWwuYWQvYXNzZXRzL2phdmFzY3JpcHRzL3B1Ymxpc2hlci93aWRnZXRzL2hhZF93aWRnZXRfbGliLmpzIiBhc3luYz48L3NjcmlwdD4gPHNjcmlwdCBpZD0id2lkZ2V0X2Zvcm1hdHRlcl9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHR5cGU9InRleHQvamF2YXNjcmlwdCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy5oYWxhbC5hZC9hc3NldHMvamF2YXNjcmlwdHMvcHVibGlzaGVyL3dpZGdldHMvd2lkZ2V0XzMwMF8yNTAuanMiIGFzeW5jPjwvc2NyaXB0PiA8aWZyYW1lIGlkPSJoYWxhbGFkX2Fkc19mcmFtZV9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5IDogYmxvY2sgOyIgbmFtZT0iaGFsYWxhZF9hZHNfZnJhbWUiIHRhcmdldC1kb21haW49Imh0dHBzOi8vd3d3LmhhbGFsLmFkIiB3aWR0aD0iMCIgaGVpZ2h0PSIwIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgbWFyZ2lud2lkdGg9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMCIgdnNwYWNlPSIwIiBoc3BhY2U9IjAiIGFsbG93dHJhbnNwYXJlbmN5PSJ0cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiPiA8L2lmcmFtZT4gPHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmhhbGFsLmFkL2dldFdpZGdldEJvb3RzdHJhcD93aWRnZXRUb2tlbj1FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIGFzeW5jPjwvc2NyaXB0PiA8L2Rpdj4=
Penaja Hasyanaurah