Author Archives: Nurramizah Fadzil

Resepi Ayam Masak Morocco

Resepi Ayam Masak Morocco

Resepi Ayam Masak Morocco ni first time hn makan masa mak mentua hn masak, hn rasa not bad gak sedap diaa.. So Hn siap bagi video masak dari seminit resepi…

Pengalaman Makan Di Ocean Hauz

Pengalaman Makan Di Ocean Hauz

Macam macam trend makan sekarang ni kan. Jadi kalini Hn nak share pengalaman makan di Ocean Hauz, Bangi. Kalau siapa suka seafood heaven haa jangan tak cuba makan dekat Ocean…

vivix shaklee

Vivix Shaklee Membantu Mengawal Diabetes

Dalam banyak-banyak produk shaklee, Vivix shaklee ni yang paling mahal tapi  kalau orang yang jenis takmo banyak supplement kene telan haaa banyak kebaikan yang ada dalam vivix shaklee ni.. Nak kurus, nak…

pengalaman bersalin

Pengalaman Bersalin Anak Pertama

Sambil pangku anak, sambil karang cerita pengalaman bersalinku. Alhamdulillah tak sangka dah jadi mak-mak ni. Ada yang tanya apa perasaan dah jadi ibu? Macam mana masa bersalin? Normal ke czer?…

lazz susu kambing

Lazz Susu Kambing

Sejak akhir-akhir ni banyak jenama susu kambing yang mula menjadi minuman harian kita. Kalau dulu, di pasaraya produk susu lembu saja yang banyak kann.. Alhamdulillah sekarang susu kambing minuman sunah…

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
Penaja Hasyanaurah