Author Archives: Nurramizah Fadzil

Pengalaman di Beijing [ PART 1 ] | Tips Melancong Ke Beijing

Pengalaman di Beijing [ PART 1 ] | Tips Melancong Ke Beijing | Assalamualaikum..Pengalaman ni mieza rasa paling dramatik bila mengenangkan kenangan di Beijing. Sebab macam tengok filem drama yang terbaik lah…

REVIEW : Nutri M : Cantik & Sihat, Seiringan | Produk Shampoo Rambut Gugur

REVIEW : Nutri M : Cantik & Sihat, Seiringan  | Produk Shampoo Rambut Gugur | Selalu lepas mandi je mesti merungut sebab tengok dekat floor trap toilet banyak gumpalan rambut yang…

Penyebab Lingkaran Hitam Bawah Mata | Petua Mengatasi Lingkaran Bawah Mata

Penyebab Lingkaran Hitam Bawah Mata | Petua Mengatasi Lingkaran Bawah Mata | Sedar atau tak, kebanyakan individu tak pentingkan hal ni langsung. Tapi bagi yang sering mementingkan penampilan diri, masalah lingkaran hitam…

20 Ciri Wanita Idaman Setiap Lelaki | Ciri-ciri Wanita

20 Ciri Wanita Idaman Setiap Lelaki | Ciri-ciri Wanita  1. Kecantikan Dalaman Wanita yang tulen adalah wanita yang lemah lembut dalam pewatakannya tetapi prinsip dan nilai hidupnya begitu agung dan tinggi…

Antara 7 Sunnah Hebat | Sunnah Nabi SAW

Antara 7 Sunnah Hebat  | Sunnah Nabi SAW |  Dalam kehidupan sehari-hari ada kala kita mungkin telah melampaui batas. Imaginasi kotor, percakapan dan perbuatan yang tidak betul menjadikan kita selalunya semakin jauh…

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
Penaja Hasyanaurah