Author Archives: Nurramizah Fadzil

Ephyra Treasure Hunt 2014

Ephyra-EphyraTreasure Hunt 2014

Assalamualaikum.. Alhamdulillah pengalaman baru lagi bila dapat join treasure hunt ni. Sebenarnya join treasure hunt ni pon sebab yang lain ajak. Biasala HN pantang diajak, semua nak join.. hohoo.. 24…

PRE-ORDER Kuih Raya 2014

Assalamualaikum. Alhamdulillah tahun ni banyak projek-projek yang HN nak buat. Al-maklum suri rumah takde tangga, haha. Awal tahun ni penuh jadual dengan projek jalan-jalan je. Jodohku dengan travel begitu kuat,…

Pengembaraan di Bumi Tuhan

Pengembaraan di Bumi Tuhan

Assalamualaikum. Sejak pulang dari Umrah 2012 tu, HN kerap kali dapat rezeki berjalan. Agaknya ada kot masa duduk depan kaabah lepak2 tengok kaabah terus berdenting hati nak berjalan serata dunia….

Terapi pekerja bestari 4

Terapi Pekerja Bestari

Assalamualaikum..Perghh ni entry berhabuk dalam draft..HN tak kerja tapi bz memanjang..kesibukan tak pandai lagi membahagikan masa..jeles dengan orang-orang yang pandai bahagikan masa..hmmm.. So ujang ada offer bukanlah berlakon tapi video…

PNB Ilham Resort Port Dickson Murah

Pengalaman di PNB Ilham Resort Port Dickson | Resort di Port Dickson yang murah

Pengalaman di PNB Ilham Resort Port Dickson  |  Resort di Port Dickson yang murah  Trip kali ini HN pergi dengan otai-otai blogger. Rezeki jangan ditolak. Hehee Mulanya HN tengok kawasan…

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
Penaja Hasyanaurah