Author Archives: Nurramizah Fadzil

Misi Kemanusiaan Ops Banjir, Kuantan

Assalamualaikum.. seminggu yang lepas, mieza ada merelakan diri untuk menjadi sukarelamija.. hiks..tujuan untuk membersihkan hati..banyak sangat kekotoran yang melanda lantas bila hadirnya ujian tak mampu nak hadapi seolah-olah menyalahkan takdir…

TREASURE HUNT di MaTiC Fest 2013

Assalamualaikum.. Akhirnya, dapat juga mieza rasa treasure hunt dalam tahun ni..antara wishlist yang dah tercapai..ahaks..yess i like aktiviti lasakk dan juga kaki travel juga..hikss.. Bila dapat peluang join event under…

Masakan Melayu ala English Style di Flora Kafe,AmpWalk

Assalamualaikum.. Alhamdulillah 2nd time pegi menyelit dengan geng blogger yang sengal2 review makanan bersama..besttt sebab slalu mereka2 ni byk membebel dlm whatsapp je..hikss.. Tempat yang cantik ala2 english style tp…

15 PERKARA YANG BEST DI PANTAI TIMUR

Assalamualaikum.. Alhamdulillah pergi dan balek dengan selamatnya.. percutian yang agak berlainan sedikit kali ni sebab pegi dengan kawan2 blogger yg havoc sgt dwang ni..Ai pulak si pemalu miaw miaw senang…

Kebaikan Vitamin E shaklee

Assalamualaikum..hiks..harini genap la 3bulan behabuk..nak tulis je masuk draf biasa la tu kalau da banyak sangat sakit M.. ok kembali pada tajuk diatas..Vitamin E shaklee aku da amalkan hampir 7bulan…

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
Penaja Hasyanaurah