Author Archives: Nurramizah Fadzil

set-kecantikan-shaklee-13

Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee merupakan set yang famous tau. Sampaikan salah satu produk dalam set ni pernah kehabisan stok selama setahun.. Dahsyat sangat pencinta set kecantikan shaklee ni kann.. Set Kecantikan…

Fish & Co Buffet Ramadhan 3

Fish & Co Buffet Ramadhan

Terjebak pergi Fish & Co Buffet Ramadhan ..Tak sangka suami daku ni suka jugak jalan-jalan. Kehh kehh.. Bila tengok status Mawardi Yunus di facebook terus suami den pm madi nak…

lexis port dickson

Pengalaman di Lexis Port Dickson

Baru-baru ni berkesempatan pegi ke Lexis Port Dickson. Biasa dengar tak? Kalau korang nak tahu Lexis Port Dickson ni terletak di Lukut, Negeri Sembilan. Berdekatan juga dengan Port Dickson. Lexis…

Vitalea Shaklee

Vitalea Shaklee – Multivitamin pertama di dunia

Untuk pengetahuan korang, vitalea shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. VITALEA SHAKLEE Asalnya dikenali sebagai ” Vitalize – Mineral ” dan disingkatkan sebutan kepada ” Vita…

Pakej Umrah 2015-2016 1

Panduan Umrah & Cara Mengerjakan Umrah

Panduan Umrah Hn sediakan panduan umrah ni sebab dulu rasa agak blur masa buat umrah. Selamat mak guide dan bagitahu cara mengerjakan umrah masa tu. Panduan Umrah – Pengertian Umrah Umrah…

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
Penaja Hasyanaurah