set-kecantikan-shaklee-13

Set Kecantikan Shaklee

Set Kecantikan Shaklee merupakan set yang famous tau. Sampaikan salah satu produk dalam set ni pernah kehabisan stok selama setahun.. Dahsyat sangat pencinta set kecantikan shaklee ni kann..

Set Kecantikan Shaklee

Ada yang pernah cuba tak set kecantikan shaklee ni? haa kalau dah pernah cuba mesti tau penangan set ni kannn. Malah kalau kita nak cantik bukan tu je tauu, kesihatan kita yang lain pon akan turut memberi kesan positif sekali. Jadi, sebab tu la makin ramai pengguna tegar Shaklee ni tau..

Ok kat sini Hn nak bagitau apa yang terkandung dalam Set Kecantikan Shaklee ni. Kalau boleh ambil satu set semua dah dapat benefit dah kan. Banyak kebaikan dia tau.. ok jom tengok apa yang ada..

  • Sustained Release Vita-C Plus ( PROMO HOT JUN 2015 )
  • Vita E Complex ( PROMO HOT JUN 2015 )
  • B-Complex
  • ESP Soy Protein Isolate Powder

Sustained Release Vita-C Plus

set-kecantikan-shaklee-5

Tubuh kita memang memerlukan vitamin C dalam menjalani kehidupan seharian tau. Lagi-lagi kalau yang memang menjaga kesihatan dan kecantikan kulit tu.. yela kalau selalu selsema ke demam ke memang salah satu tanda kita kekurangan vitamin C.. ( PROMO JUN 2015 )

Dekat luar sana pon ramaiiii yang menjual vitamin C.. tetapi korang kene kaji dulu vitamin C yang korang ambil tu macam mana kelebihan dan bahan-bahan yang terkandung dalam vitamin C tu ok.. Macam Hn sendiri, alhamdulillah memang ambil Sustained Release Vita-C Plus dari Shaklee ni jee.. 🙂

Kelebihan dekat kulit kita sendiri mestilah kulit lebih cantik..hihi.. Siapa dah makan Sustained Release Vita-C Plus ni tau la camne kann.. alhamdulillah..

Sustained Release Vita-C Plus ni merangsang pembentukan kolagen tau.Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.  Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. Haa.. ni sangat bagus untuk kesan jangka masa panjangkann..

Sustained Release Vita-C Plus ni jugaklah yang membantu kulit Hn lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Kalau nak tau pigmen ni la penyebab utama kejadian jeragat. Hn pulak baru 20an dah ada jeragat. Jadi mesti kene ambil Vitamin C ni hari2 untuk kurangkan jeragat tuu..

Vita E Complex

set-kecantikan-shaklee-8

Vitamin E kebanyakannya mesti ada dalam produk penjagaan kulit dan rambut kan.. Jadi memang patut laa ramai yang ambil Vita E Complex dalam supplement harian  untuk kulit kan. (

Oh ye kalau nak tahu.. Sebiji kapsul Vita E Complex ni sama dengan 1kg benih gandum + 500ml minyak safflower + 8KG bayam dan 500g badam.. sangat woww kann.. Hn tak mampu nak makan 8kg bayam..hihi.. jadi ini alternatif kita la untuk dapatkan khasiat dari sayuran dan tumbuhan kann..

Kalau nak tahu, pengambilan Vita E Complex sebiji sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, acne dan bintik penuaan tau. Selain itu, ia mampu memulihkan tekstur kulit kita dan ton muka, dada dan otot peha..

Kalau wanita berhijab lagi2 terdedah dengan sinaran matahari memang membantu sangat kurangkan ton muka tu kan.. Eh lelaki pon sama ye.. yang bagusnya Shaklee ni dia membantu pulihkan ton warna satu badan tauu..

Haaa ni mesti ramai orang gembira.. sebab Vita E Complex ni jugak boleh membantu memperbaiki parut. Kalau ibu mengandung pulak ada kesan stretch mark pon memang bagus untuk ambil Vita E Complex ni. Selain kita makan, Vita E Complex ni juga boleh sapu terus pada kesan parut/jeragat/stretch mark.. 2 in 1 ok..

B – Complex

set-kecantikan-shaklee-6

Vitamin B – Complex antara vitamin yang menjadi pilihan Hn sekarang.. hihii.. Sebab vitamin B – Complex ni ada asid folic yang sangat penting untuk semua wanita.. Lagi-lagi buat mereka yang sedang mengandung. Nanti Hn kongsikan vitamin apa yang diperlukan semasa mengandung ok.. 🙂

Orang kata kalau kita stress wajah kita akan cepat berkedut kan? haa dekat sini B – Complex bantu untuk melawan tekanan. Ia memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia. B juga untuk beauty.. we want beauty! we want beauty..heee

B – Complex juga membantu kulit daripada cahaya matahari. Kalau nak tahu, salah satu punca kulit kusam adalah kerana terlalu banyak terdedah pada sinar uv. Kulit ni kalau dah kusam, memang ambil masa lama la kann nak pulihkan balik..

Selain itu, B – Complex juga membantu dalam melancarkan perjalanan darah. Kita semua tahu kan perjalanan darah yang baik akan menampakkan wajah lebih muda. Sebab tu lah kalau yang rajin buat rawatan muka atau facial tu, rawatan terakhir yang tukang urut tu akan buat ialah membantu merangsang perjalanan darah.

ESP Soy Protein Isolate Powder

set-kecantikan-shaklee-9

Ramai yang kenal ESP ni tau. Antara produk hot yang menjadi kegemaran ramai. Sebab ESP ni bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kurus pon boleh haaa. Hn dan suami memang peminat setia ESP ni tau.. nyumm

Esp ni buat kulit kita remaja tau..haaa siapa yang tak suka kann..Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepatkan sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

Testimoni Set kecantikan Shaklee

Alhamdulillah ramai dah yang terkena shakleeeffect ni.. ahakss.. Perasaan? Mestilah gembiraa ye dok? Lagi-lagi Shaklee ni kalau beli set cantik ni, bukan je jadi cantik malah dia memperbaiki dalaman kita juga.. yelah vitamin kan.. semua orang pon perlukan vitamin ni.. Nak cantik dan nak sihatt ambil shaklee tauu 😉

Ni Hn nak bagi contoh mereka yang dah shakleeffect.. jom tengokk..

set-kecantikan-shaklee-10

set-kecantikan-shaklee-11

set-kecantikan-shaklee-12

set-kecantikan-shaklee-14

Cara Mendapatkan Set Kecantikan Shaklee

Boleh hubungi Hn untuk mendapatkan consultation ok.. Kalau nak tahu harga atau sebagainya pon boleh whatsapp saja no ni..

Facebook : Hasya Naurah
Instagram : Shaklee.hasyanaurah
No h/p whatsapp : +6011-2304 3698

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

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
Penaja Hasyanaurah