Vitalea Shaklee

Vitalea Shaklee – Multivitamin pertama di dunia

Untuk pengetahuan korang, vitalea shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia.

VITALEA SHAKLEE

Asalnya dikenali sebagai ” Vitalize – Mineral ” dan disingkatkan sebutan kepada ” Vita – Min “, dan perkataan vitamin yang disebut kini yang berada di merata dunia asalnya dari Shaklee.

   

Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair ( 90 tahun dahulu ) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vitalea ShakleeIa diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.

Tablet Vitalea Shaklee ini disaluti dengan serbuk nutrisi iaitu spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai ‘ Explo – tab ‘.

Vitalea Shaklee merupakan tablet multi – vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Vitalea Shaklee 1

6 MANFAAT UTAMA VITALEA SHAKLEE

  1. Penambahan Tenaga Segera
    • Pemberi tenaga
    • Kecergasan tubuh dan kekuatan mental sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian
  2. Pelengkap Nutrisi
    • Kekurangan pelbagai vitamindan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran ( vegetarian ) dan anaemia.
  3. Keupayaan Sistem Produktif
    • Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar
  4. Metabolisma
    • Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
  5. Elemen Penting Pada Sel Tubuh
    • Menyediakan asas nutrisi
    • Memastikan sel hidup
    • Pertumbuhan sel baru
    • Membantu proses pembesaran
    • Pertumbuhan rambut, otot, kulit,kuku dan hormon
    • Menjaga kesihatan tirod
  6. Melindungi Organ
    • Melindungi fungsi buah pinggang, jantng dan hati

KENAPA SAYA MEMILIH VITALEA SHAKLEE BERBANDING MULTIVITAMIN LAIN

Antara banyak -banyak multivitamin lain yang ada di pasaran, Vitalea Shaklee paling cepat meresap dalam tubuh badan kita.

Cuba tengok perbandingan video ni, jadi yang mana satu pilihan korang?

CARA NAK BELI VITALEA SHAKLEE

Boleh hubungi hn untuk pembelian vitalea shaklee. Korang boleh klik button Buy Now kat bawah untuk terus beli dari website Shaklee (guna kad debit @ kredit) ataupun SMS/Whatsapp Hn di 010-2205962 (beli guna bank transfer).Vitalea Shaklee buy now

Kalau korang nak beli terus dari shaklee, klik je kat button “Buy Now” kat atas, nanti ada Online Ordering Agreement. Korang klik agree lepas tu Checkout dan bayar pakai kad kredit atau debit. Senang je.. Tunggu beberapa hari nanti sampai la kat rumah.

Kalau taknak pakai sistem beli online kat atas, korang boleh beli dari Hn dengan:

  • Email : hasyanaurah@gmail.com
  • Call/ whatsapp : +6010-2205962

Selamat mencuba.. :) Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee di Putrajaya.

Ps: kalau nak join Shaklee membuat pendapatan melalui rumah, boleh contact Hn guna email atau no phone kat atas.

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

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
Penaja Hasyanaurah