Feel Vogue - Bukan Sekadar Make Up

Feel vogue – Bukan sekadar make up

Sekarang orang dah kurang guna dah camera 360 tau sebab kalau pakai feel vogue ni mesti tak perlu dah aplikasi camera 360 tu. Dapat sapu bedak calit lipsbalm sikit pon ok dah kan. Yelah, kalau kita keluar rumah pergi jalan dengan kawan-kawan mesti nak nampak cantik lagi-lagi bila ambil gambar kan.

Sebab Hn memilih Feel Vogue

Apakah feel vogue tu ? Feel vogue adalah pakar dalam mentransformasikan wajah anda dengan lebih sempurna dan menyerlahkan keanggunan sebenar anda. Feel Vogue ni antara produk kecantikan yang agak hot juga sekarang.

Kelab Blogger Ben Ashari - Mycreativepixel Studio

Masa photoshoot Kelab blogger Ben Ashaari haritu, Hn ada bagitau Hn makeup sendiri. Produk Feel Vogue ni la yang Hn gunakan untuk sesi photoshoot tu. Boleh klik link tu untuk gambar yang lain.

Pemakaian ketiga-tiga produk ni pulak memang tak perlu sapu banyak kali dan tak perlu nak online casino make up tebal-tebal pon. Tetapi hasil dia memang Hn sangat puas hati.

Feel vogue super cover foundation

Feel Vogue - Super Cover Foundation

  • Pemakaian feel vogue adalah untuk menutup cela di wajah seperti juga fungsi foundation yang lain
  • Perlindungan SPF 30 jadi tidak perlu risau jika berjemur diterik mentari
  • Mempunyai kandungan vitamin E jadi tak perlu risau kulit muka kering atau kusam
  • Apa yang menariknya Feel vogue ni tahan 16 JAM penggunaan
  • Paling BEST Feel vogue super cover foundation bila semakin pecah peluh akan EFFECT GLOWING
  • RM 69.90 (Semenanjung) Postage RM 6.00 / RM 75.00 (Sabah dan Sarawak) Postage RM 9.00

Feel vogue bridal touch

Feel Vogue - Compact Powder

  • Merupakan bedak compact
  • Lebih dikenali sebagai bedak pengantin Feel vogue
  • Mempunyai kandungan Nano Marine Collagen
  • Mempunyai dua kod warna iatu kod natural untuk kulit sawo matang atau gelap  dan kod beige untuk kulit cerah.
  • RM 65.00 (Semenanjung) Postage RM 6.00 / RM 70.00 (Sabah dan Sarawak) Postage RM 9.00

Feel Vogue Glowing Make up Spray

Feel Vogue - Glowing Make Up

  • Berfungsi untuk make up tahan lebih lama
  • Memberi kesan GLOWING pada wajah
  • Membantu untuk menegangkan kulit wajah
  • RM 59.00 (Semenanjung) Postage RM 6.00 / RM 65.00 (Sabah dan Sarawak) Postage RM 9.00

Nak tahu cara hilangkan jerawat?

Selain make up, mesti korang nak tahu cara hilangkan jerawat kan, try baca Cara Hilangkan Jerawat ni.

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

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
Penaja Hasyanaurah