Air asia – Free seat 2015

Rasanya dah lama tak pergi kemana-mana bercuti. Kalini nampak banyak tawaran menarik dari Air asia tetapi apakan daya lepas ni nak berjalan kena minta kebenaran orang lain pulak. Takpelah, kita cuci-cuci mata je lah dengan melihat harga-harga tiket yang murah dan free seat 2015 ni ye.

 

Air asia-Free seat 2015-1

 

Sepanjang Hn mengembara, memang kebanyakannya Hn ambil penerbangan murah ni dengan Air asia. Penerbangan Hn ke Bangkok, Beijing, Seoul dengan Air asia so far memang puas hati la. Lagi-lagi time dia nak mendarat tu, smooth je la pilot Air asia ni bawak. So, kalau nak berjalan ke negara mana pon dengan Air asia puas hati la.

Bermula 10 November sehingga 16 November ni Air asia ada buka 3 million PROMO free seat 2015 available . Untuk yang jarang pergi bercuti tu, cepat-cepat la ambil peluang ni ok. Tenangkan diri dengan melihat dan melawat kawasan orang lain, budaya lain bagi terbuka sikit minda tu sangat la seronok.

Air asia-Free seat 2015-3

Tip beli tiket murah Air asia

  1. Beli tiket pada waktu tengah malam. Waktu tidur kan, jadi kurang orang online masa ni. Masa ni juga lah tiket nak murah kan. Adat la tu perniagaan. Jadi kalau nak beli, beli tiket antara waktu 1 hingga 5 pagi.
  2. Beli tiket sendiri. Biasa beste online casino backpacker atau bussinessman akan beli sendiri tiket melalui online. Kalau yang nak travel ke suatu tempat dengan keluarga atau rakan, mungkin boleh beli tiket penerbangan sendiri sebab biasa pihak agensi akan charge korang sekepala mungkin RM20- RM30.
  3. Clearkan cookies data. Biasa tak kalau tengok masa nak beli tu murah dah. Kalau hold dulu, dahh jadi mahal. Haaa..
  4. Bayar menggunakan sistem debit. Lebih mudah kalau ada kad Air asia sendiri.

Air asia-Free seat 2015-5

 

Banyak tempat lagi Hn nak pergi ni. Hihi.. takpelah kita tulis dalam diary je lah dan berharap angan-angan tu menjadi kenyataan la kan. Jangan lepaskan tawaran Air asia dengan free seat 2015 ni ok. Masa muda ni lah kena rajin berjalan tengok tempat orang lain, dah tua nanti tak larat nak jalan jauh-jauh dah kan. heee

Air asia-Free seat 2015-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PGRpdiBpZD0iaGFsYWxhZF9jb21wYW5pb25fYWRfZGl2X0VZVkFIZlQ4Qi13UExrTEZPS3RyRzdFNGdtUT1kaGJkc2xqaGJkRGpUY2h2TlRBMyIgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6IG5vbmU7Ij4gPHNjcmlwdCBpZD0id2lkZ2V0X2xpYl9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cuaGFsYWwuYWQvYXNzZXRzL2phdmFzY3JpcHRzL3B1Ymxpc2hlci93aWRnZXRzL2hhZF93aWRnZXRfbGliLmpzIiBhc3luYz48L3NjcmlwdD4gPHNjcmlwdCBpZD0id2lkZ2V0X2Zvcm1hdHRlcl9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHR5cGU9InRleHQvamF2YXNjcmlwdCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy5oYWxhbC5hZC9hc3NldHMvamF2YXNjcmlwdHMvcHVibGlzaGVyL3dpZGdldHMvd2lkZ2V0XzMwMF8yNTAuanMiIGFzeW5jPjwvc2NyaXB0PiA8aWZyYW1lIGlkPSJoYWxhbGFkX2Fkc19mcmFtZV9FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5IDogYmxvY2sgOyIgbmFtZT0iaGFsYWxhZF9hZHNfZnJhbWUiIHRhcmdldC1kb21haW49Imh0dHBzOi8vd3d3LmhhbGFsLmFkIiB3aWR0aD0iMCIgaGVpZ2h0PSIwIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgbWFyZ2lud2lkdGg9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMCIgdnNwYWNlPSIwIiBoc3BhY2U9IjAiIGFsbG93dHJhbnNwYXJlbmN5PSJ0cnVlIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW49InRydWUiPiA8L2lmcmFtZT4gPHNjcmlwdCBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmhhbGFsLmFkL2dldFdpZGdldEJvb3RzdHJhcD93aWRnZXRUb2tlbj1FWVZBSGZUOEItd1BMa0xGT0t0ckc3RTRnbVE9ZGhiZHNsamhiZERqVGNodk5UQTMiIGFzeW5jPjwvc2NyaXB0PiA8L2Rpdj4=
Penaja Hasyanaurah