skip to Main Content
PRE-ORDER Kuih Raya 2014

Assalamualaikum.

Alhamdulillah tahun ni banyak projek-projek yang HN nak buat. Al-maklum suri rumah takde tangga, haha. Awal tahun ni penuh jadual dengan projek jalan-jalan je. Jodohku dengan travel begitu kuat, alhamdulillah. hehe.

Setiap tahun kuih raya ni macam dah wajib ada kat semua rumahkan. Setiap rumah bukan ada 1 jenis kuih je, tapi kalau boleh nak ada lebih dari 10jenis kuih raya. Perghhh..sapekah macam tu? haha..

Sempena nak beraya-raya tahun ni HN nak buka PRE-ORDER Kuih Raya.

37 PILIHAN TERKINI BISKUT RAYA PREMIUM AZLYNA COOKIES
Berikut adalah senarai terkini Biskut Raya Premium Azlyna Cookies
Bil. Nama Biskut Premium
1. Blueberry Tart Roll
2. Pineapple Tart Roll
3. Makmur Putih
4. Makmur Hijau
5. Almond Cadbury
6. Temptation Oreo
7. Pistachio Logs
8. Almond Choco Sticks
9. Chocolate Almond
10. Bangkit Cheese
11. Chcocolate Heaven
12. Jejari Emas
13. Ombak Rindu
14. Fruitty Mania
15. Green Peas
16. Malatops
17. Snow Chocolate
18. Chocolate Tarbus
19. Zebra King
20. O’Coffee
21. Rainbow Cookies
22. Almond Slice
23. Chocolate Rocher
24. Belinja Flakes
25. Semprit Cheese
26. Semprit Chocolate
27. Gajus Turkish
28. Mama Carrie
29. Choco Oaties
30. Suji Istana
31. Chocolate Countries
32. Almond London
33. Secret Vanilla
34. Chocolate Chip
35. Bangkit Angkasawan
36. Popia Mini
37. Samosa
 
*** Anda mencari PELUANG PENDAPATAN SAMPINGAN ??? Boleh hubungi HN di 010-2205962 untuk menjadi agen kami atau boleh pergi ke page HN di Super Budget Raya.
 
Semestinya dalam setiap produk akan ada yang menjadi HOT SELLING kami. Antara biskut yang sentiasa mendapat tempat di hati peminat BISKUT RAYA PREMIUM AZLYNA COOKIES  ialah 
 
1) Chocolate Rocher
2) Fruitty Mania
3) Green Peas
4) Almond Kadbury
5) Chocolate Countries
6) Rainbow Cookies
7) Almond Slice
8) Ombak Rindu
9) Zebra Slice
10) Pistachio Logs
11) Almond Choco Sticks
Kenapa anda perlu pilih BISKUT RAYA PREMIUM AZLYNA COOKIES ???
1) 100% Produk Bumiputra Muslim
2) Berpengalaman melebihi 10 Tahun.
3) Semua biskut dibuat menggunakan konsep ‘ HOMEMADE’ dan bukannya menggunakan mesin automatik.
4) Biskut Raya kami menggunakan BUTTER.
 

Perkongsian dari blog Chef Hanieliza
“Jika membuat biskut dengan mentega, biskut memang akan menjadi lebih gebu, enak dan mentega tulen turut membangkitkan aroma dan rasa yang lebih sedap” 
Erm.. sedapnya….

 
*** Anda mencari PELUANG PENDAPATAN SAMPINGAN ??? Boleh hubungi HN di 010-2205962 untuk menjadi agen kami atau boleh pergi ke page HN di Super Budget Raya
***Ingin mengetahui sejauh mana permintaan biskut raya 2014? Anda boleh baca Artikel Biskut Raya 2015***

Facebook Komen

Back To Top